bukosisak

Bukósisak akció pont karácsony előtt

A fiam legújabb hobbyja a motorozás lett. Nem mondom, hogy anyai szívem egész odavan az ötletért, de hát már szinte felnőtt férfi, azt csinál, amit jónak lát. Meg esze van, felelősségteljes is, úgyhogy nem hiszem, hogy baj lenne belőle.

Ráadásul, így megnövekedett a potenciális karácsonyi ajándékok száma. Múltkor a körúton úgyis láttam egy boltot, aminek az ablakára óriási betűkkel ki volt írva, hogy bukósisak akció. Ott kéne körbenéznem, hátha találok valami ajándékozható dolgot. Remélem, hogy nem vásárol be magának mindenfélét még idejekorán…

bukosisak
Bukósisak

A lányomnak még fogalmam sincs, hogy mit veszek. Azaz, apróságokat már találtam, de még várom, hogy az igazán nagy durranás eszembe jusson. Általában nem szokott fukarkodni az ötletekkel, de most úgy tűnik, mint aki boldog így, ahogy van. Aminek persze módfelett örülök, csak hát az ajándék… Persze, tudom, hogy nem az a karácsony lényege, de az a helyzet, hogy én természetemből fakadóan nagyon szeretek adni. Szóval a karácsonyt mindig kihasználom arra, hogy olyan dolgokat vegyek vagy készítsek az emberkéknek, amiről tudom, hogy úgy igazán vágynak rá.

Azt hiszem, fel is cihelődök, hogy egy kicsit körülnézzek a városban, hátha beugrik valami jó ötlet.