Én még hiszek a mesékben, de most szükségem van meleg vízre!

Van az úgy, hogy nem jön össze semmi. Velem sajnos egészen sűrűn előfordul. Persze nem így indult a dolog, csak aztán ez lett belőle. Gyerek koromben még azt gondoltam, hogy én leszek a királylány, Palotában fogok lakni, a szőke herceg megharcol majd értem a sárkánnyal, és boldogan élünk, míg meg nem halunk a fele királysággal, meg minden.

Ehhez képest a valóság az, hogy egyedül élek egy 28 nm-es albérletben, a külvárosban, és tegnap még a bojlerem is elromlott. Ez azért is nagyon furcsa, mivel a múlt hónapban szereltette be a tulaj, és állítólag egy új készülék. Ehhez képest egyáltalán nem működik, és én ennek köszönhetően napok óta hideg vízben fürdöm.

Még az a szerencsém, hogy apunak van egy jó szerelője, aki kifejezetten egy Ariston bojler szervíznek dolgozik, tehát vélhetően ért hozzá, és meg fogja tudni csinálni hamar. Otthon is ő szereli a bojlert, és mindig jó munkát végez állítólag, ezért ajánlotta nekem apu, én pedig reménykedem, hogy nem csak jól, de hamar is tud segíteni, mert nem annyira jó buli hideg vízben fürdeni.

Persze, ezzel még nincs minden megoldva, mert a szőke herceg még sehol, de egy kopasz muksóm sincs, akihez éjszaka hozzábújhatnék, ezért is nagy szükségem van a meleg vízre.

Aztán, ha ez a kérdés megoldódott, és a bojlerem újra működik, léphetünk tovább más projektre, hiszen attól még, hogy felnőttem, hihetek a mesékben, és abban, hogy az álmok egyszer mégis valóra válnak, nem de?

Mese és valóság