Fűtőklíma a gyerekszobába

Imádom az új házunkat. El sem tudtam képzelni mondjuk 5 évvel ezelőtt, hogy mostanra saját házunk lesz Kristóffal, aki akkor még a vőlegényem volt és lesz egy csodás 4 éves kislányunk, Lara. Nem is lehetnék annál boldogabb, mint amilyen most vagyok. Nemrég a házon kellett pár dolgot szépítgetni, néhol még festenünk kellett és a gyerekszoba is teljes felújításra szorult. Ott a régi, elhasznált radiátort már a kezdetek kezdetén ki szerettük volna dobni és a helyére fűtőklímát szereltetni. Erről a fűtési módról olvastuk a legtöbb pozitívumot az interneten és az ismerőseink is csupa jókat mondtak róla, mikor felhoztuk a témát, így döntöttünk mellette. Mivel Lara nagyon fázós gyerek, ezért ez egy tökéletes választás volt abba a szobába.

Mikor Lara elkezdett a környéki óvodába járni, összebarátkozott az egyik csoporttársával, Nórával, mi pedig Nóra szüleivel, Gáspárral és Paulával lettünk jóban. Nagyon hamar megtaláltuk velük a közös hangot és elkezdtünk átjárogatni egymáshoz. Legtöbbször Pauláéknál töltöttük a közös délutánokat, de néha hozzánk is átjöttek egy kis sütire, vagy kávéra. Mivel a mi lakásunk még készülőben volt, én ezért személy szerint jobban szerettem, ha náluk vagyunk, de Paula mindig megnyugtatott, hogy előttük nem kell szégyenkeznünk, ők is nemrég fejezték csak be a felújítást az otthonukban. Amikor nálunk vagyunk, a gyerekek játszanak, rohangálnak az udvaron, vagy Lara szobájában babáznak, mi pedig, szülők, sütögetünk a kertben vagy a nappaliban beszélgetünk. Nóri és Lara sokszor alszanak együtt, hol nálunk, hol Pauláéknál, mindenféle tematikájú pizsamapartikat szoktak tartani kettesben. Múltkor például a Barbie-k voltak a téma, azelőtt pedig a Jégvarázs. Ha nálunk vannak, én még rendszeresen mesélek is a gyerekeknek, mivel Lara imádja az esti meséket, azok nélkül nem is képes elaludni. Van egy kedves mesekönyve, amit imád és Nóri is nagyon megszerette a benne lévő történeteket, nyúzta is az anyjáékat, hogy vegyék meg neki és otthon olvassanak neki is abból. Egyik este, már épp hűvösebbre fordult az idő és be kellett kapcsolnunk a fűtést. Most akartuk használni először hosszabb időre, de mikor felolvastam két oldalt a mesekönyvből, akkor vettem észre hogy Lara kicsit magasabbra húzta magán a takarót. Rögtön meg is néztem a radiátort, ami valamiért nem akart felmelegedni és mivel mindkét lány fázott, inkább a nappaliban csináltam nekik helyet az alváshoz. Sürgős megoldásra volt szükségünk a fűtés terén, még mielőtt beállnak a fagyok, különben szegény Lara alhat a nappaliban egész télen.

fűtésre optimalizált klíma ár

Korábban, az egyik Pauláéknál történt összeröffenés alkalmával kicsit jobban körülnéztünk a házukban és akkor tűnt fel a hálószobájukban és a kislány szobájában a klíma a falon. Azonnal megkérdeztem Gáspárt, hogy ez képes-e fűtésre. Szerencsére a válasz igen volt, úgyhogy ezután azt is megtudakoltam, hogy kivel csináltatták meg ezt a fűtőrendszert. A Fábián Group Kft. neve valahonnan ismerősnek csengett, de meg nem tudtam volna mondani, hogy honnan. Mindenesetre megjegyeztem a nevüket és akkor, mikor nem indult el Lara szobájában a fűtés és a lányok már elaludtak a nappalinkban, Kristóffal megnéztük magunknak ezt a céget.

Mivel bíztunk Gáspárék jó véleményében, nem kételkedtünk, hogy a cég megbízható. A honlapjuk is megerősített minket ebben, mivel amellett, hogy remek áron forgalmazzák a különféle klímákat, a weboldal is átlátható, könnyen kezelhető. Gyorsan megtaláltuk azt, amit kerestünk és a fűtésre optimalizált klíma ár is igazán kedvező volt számunkra. Természetesen meg szerettünk volna arról bizonyosodni, hogy egyáltalán lehetséges-e ilyesfajta fűtés beszerelése a házunkban, ezért másnap felhívtam a céget és megkértem őket, hogy küldjenek ki valakit felmérni a terepet. Készségesen fogadták a kérésemet és leegyeztettünk egy időpontot, amikor ki tudnak jönni hozzánk. Aznapra szabadnapot vettem ki a munkahelyemen és izgatottan vártam a Fábián Group munkatársait. Mikor csengettek, már szaladtak is ki a kapuhoz beengedni őket. A lányom szobájához vezettem a szakembereket és elmagyaráztam nekik az elképzeléseimet. Ők gondosan végigmérték a szobát, a külső falat, mindent, ami releváns volt ebben az esetben, majd megnyugtattak, hogy hála az égnek lehetséges a fűtésre optimalizált klíma beszerelése. Nagy kő esett le a szívemről, azonnal fel is hívtam Kristófot, hogy elújságoljam neki a jó hírt. Időközben elmentek a szakemberek, én pedig rögtön betámadtam a laptopot, hogy megrendeljem a klímát. Mivel konkrétan arra a típusra kérdeztem rá, ami Pauláéknál is van és ők is azt ajánlották, megkerestem azt a fajtát és megrendeltem.

A klimapolar.hu oldalon a rendelés menete is pofonegyszerű. Csak ki kell választani az embernek a számára szimpatikus terméket és azt berakni a kosárba. Utána kitölteni a szükséges adatokat a szállításhoz és a számlázáshoz, majd kiválasztani a kívánt fizetési módot. Én a banki átutalás mellett döntöttem, Kristóf is azt mondta, ha lehet, majd ezt válasszam, ez a legkényelmesebb megoldás. Miután kijelöltem, már kattinthattam is a megrendelésre. A klíma ára már magában foglalja a beszerelés díját, így arra nem kell külön ráfizetnünk, amikor kijönnek beüzemelni az eszközt. Arról is kaptam tájékoztatást, hogy megkapták a megrendelési igényemet és hogy várhatóan mikorra szállítják ki a klímát. A beszerelés időpontja előtt közvetlenül is értesítettek minket, így otthon tudott egyikünk maradni és felügyelni a munkálatokat. Kristóf volt aznap, aki elvállalta ezt, nekem be kellett mennem a munkahelyemre. Mire este hazaértem, már minden készen volt, csak kicsit kellett takarítani és nem is volt más dolgunk ezután. Kristóf elmondása szerint a Fábián Group szakemberei időben érkeztek, szépen és gyorsan dolgoztak és ki is próbálták a beszerelt terméket, hogy rendeltetésszerűen működik-e. A későbbi karbantartási munkálatokat is ők végzik, nem kell egy másik cég után kutatnunk.

fűtésre optimalizált klíma ár 1

Aznap este Larának végre nem a nappaliban kellett aludnia, hanem a saját ágyában. A klíma nagyon jó szolgálatot teljesített az első napon, tökéletesen működött és épp ideális hőmérsékletre fűtötte be a szobát. Reggel, mikor mentem felkelteni a gyereket, hogy menni kell az óvodába, meglepődtem, milyen jó idő van odabent. Még az is az eszembe jutott, hogy a ház több pontjára is felszerelhetnénk ilyen fűtő klímát, mert a nappalink is elég huzatos tud lenni néhanapján. Ezt az ötletet fel is vetettem Kristófnak, aki szintén díjazta, ezért meg is volt a következő felújítási program: új fűtési klímát mindenhova, ahová kell!

Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a céggel, mind a rendelés, mind a beszerelés zökkenőmentessége miatt, szóval bárki, akinek klímára van szüksége, legyen az akár hűtésre, akár fűtésre, mindenképp válassza őket, mert garantáltan nem fog csalódni bennük.

Mese és valóság