Irány az alkotótábor!

Sokan szeretik a téli tájakat megörökíteni, és ennek megfelelően vannak ilyenkor télen is alkotótáborok. Hétvégések is, meg akár egyhetesek is. Nálunk is érdeklődtek ilyen táborok után, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy kiválasztunk egy szimpatikus helyszínt, és megszervezzük az odajutás azoknak, akik nálunk érdeklődtek és szokták látogatni a galériát. A buszbérlés így biztos, hogy kedvezményes árú lesz, és még a részvételi díjra is kaphatunk csoportkedvezményt, ha leszünk hozzá elegen.

buszbérlés

Már készítettünk is egy plakátot az eseményekről, amiket a mai naptól már a galériában is megnézhettek, illetve fel lehet iratkozni egy e-mailcím segítségével az ezzel kapcsolatosan indított hírlevelünkre. Még alig raktuk ki a jelentkezési lapokat, máris sok az érdeklődő, úgyhogy egy busz már egész biztosan indul.

A táborban készült képekből pedig akár szép karácsonyi ajándék is lehet azok számára, akikkel csak később tudunk együtt ünnepelni. Semmilyen ajándék nem bírhat akkora értékkel, mint egy saját készítésű kép, vagy más tárgy. Ezért én is arra bíztatok mindenkit, aki érez magában kedvet ehhez, hogy a két ünnep között szánjon erre a lehetőségre egy hétvégét, és próbálja ki magát a ceruzával, szénnel vagy akár olajpasztellel. Addig is mindenkinek kellemes készülődést az Ünnepekre!