Képek helyett kéziszerszámok a galériában

A napokban fejeztük be a felújítást a galériában. Hát, nem mondom, hogy egyszerű menet volt, de a lényeg, hogy elkészültünk, megújultunk. Az ötlet már nagyon régen megfogalmazódott bennünk, miszerint kicsit át kéne alakítani a helységeket, a falakat, hogy jobban tudjuk variálni a teret. Azonban most gyűlt össze annyi pénz, és most szántuk rá magunkat arra, hogy tényleg belevessük magunkat a procedúrába.

Napokig csupa kosz és por volt az egész galéria. Mindenhol kéziszerszámok hevertek, minden habarcsos volt és téglaporos. Mérőszalaggal keltünk és feküdtünk, állandóan terveztünk, majd rajzoltunk és végül – persze szakmai segítséget igénybe véve – megalkottuk az új belső terünket.

Szerintem igazán csinos lett így a helyiség, felfrissült és megújult, ami már igen csak ráfért. Mikor átvettük ezt az üzlethelyiséget, csupán kitakarítottuk, rendbe hoztuk, de nagyobb változásokra nem volt keretünk. Úgyhogy éppen itt volt az ideje annak, hogy ezt megtegyük.

Szerencsére segítségünk bőven akadt, mert mindenki mozgósította a családja mozgósítható tagjait, rokonokat, hozzáértő ismerősöket. Így pedig a hangulatra sem panaszkodhattunk, mert ugyan minden este fáradtan indultunk haza, de egy jó nagy mosollyal az arcunkon.

kéziszerszám, mérőszalag
kéziszerszám, mérőszalag