Mesébe illő Castrol olaj az autódnak

Sokat szoktam mesélni a gyerekeimnek lefekvés előtt, mert nagyon szeretek beszélgetni, és fontosnak tartom azt is, hogy velük különösen sokat beszéljek, hisz így lesz csak jó kapcsolatunk. Nem mindig meséket szoktam mondani nekik, sokszor van olyan is, hogy teljesen más dolgokról mesélek nekik, például, hogy éppen mi történt apával.

Mivel a munkámból kifolyólag sokat kell vezetnem, így az autókról és működésükről elég sokat mesélek a srácoknak. Két fiam van, így azt hiszem, annyira nem is idegen tőlük ez a téma. Mindig nagy érdeklődéssel hallgatják a sztorikat. Van egy veterán autóm, amit szabadidőmben szoktam újítgatni és végre a motorja is működőképes lett. Már csak arra volt szükségem, hogy feltöltsem olajjal és a többi folyadékkal. Motorolajnak Castrolt választottam, hisz számomra ez a legjobb.

Sokat költöttem már erre az autóra, és gondolkoztam, hogy jó lesz-e vajon valami gyengébb minőségű olaj a motorba, de mivel annyit szenvedtem már vele, így nem akartam garasoskodni.

Elmeséltem a fiúknak, hogy mennyire kitűnő weboldalt találtam, ahonnan be tudtam szerezni a Castrol motorolajat. Egyszerű volt a rendelés is, és a honlap is nagyon felhasználóbarát volt. Nem volt nehéz dolgom.

Ettől függetlenül, hogy egy valóban jó minőségű olajat választottam az autómba, úgy döntöttem, hogy a napi használatban lévő családi autónkba is Castrol olajat veszek, mert szeretnék márkahű maradni és nekem nagyon bevált!

Mese és valóság