Meséből valóság

Melyik kislány nem álmodozott róla a barátnőivel játék közben, hogy egyszer majd nem plüssfigurákat tol egy játék babakocsiban, hanem egy hús vér baba lesz egy igazi, nagyon kényelmes és modern járgányban. Ezen álmodozások nem csak meseszerűek tudnak lenni, hanem igen is valóságosság is tudnak válni, ha azt az ember lánya eléggé elszánt és célratörő ebben a tekintetben is. Azt már az élet írta mese lesz tényleg, hogy az egy gyerekes álomból hány valóságos utód fog születni. Ezek már részletkérdések, ahogy nem csak a játékok, de a mesékben is a boldog véget mindig az jelenti, hogy a szereplők egymásra találnak, szerelembe esnek és gyermekük születik.

És ami a legfontosabb egy gyerek születésénél, az a megfelelően jó minőségű babakocsi megtalálása. Barátnőm, akivel még gyerekkorunkban eljátszottuk, hogy a plüss figurákat a gyerekeink, most állapotos. Most végig kísérem, milyen is amikor az ember tényleg igazi gyermek számára választ babakocsit. A babakocsi, mely véleményünk szerint az egyik legfontosabb a baba számára, nagyon meg kell fontolni milyen típusút is válasszon az ember.

Ezért tanulmányokat kezdtünk készíteni a barátnőm számára, legalábbis mi így hívtuk azt az interneten való kutakodást, amely során számos interneten elérhető oldalra hívtuk fel a figyelmét. De egy közülük mindig kiemelkedett, nem is kell mondjam, hogy végül ezen oldalon rendelte meg az álom babakocsit.  

Az oldal nagyon szép képekkel van ellátva ez rögtön szemet gyönyörködtet. Arról nem is beszélve, hogy remekül van tagolva, minden elsőre megtalálható rajta, el lehet igazodni a végtelen sok babakocsi között. Minden kezdő szülő, vagy a gyakorlottaknak is tud újat nyújtani az oldal a kínálatával.

Egy nagyon fontos kritériuma volt a barátnőmnek, hogy a babakocsi lehetőleg a legtermészetesebb alapanyagokból, legjobb kivitelben legyen megvalósítva. Ezt ez a remek cég és az általa nyújtott kínálata hozta is. Már csak az volt a kérdés, hogy a bőr külső rész, és az antibakteriális ionnal kezelt, könnyű alumínium vázon túl, van -e még barátnőmnek és párjának egyéb más kívánsága. És miután meglátták a termékkínálatot volt is. Miután belegondoltak, hogy nagy időintervallumra választanak babakocsit, ezért a multifunkciós babakocsi mellett döntöttek.

Ezen babakocsikra a könnyű alumínium vázra három – gyermek életkorához igazodó felső rész tartozik- Rendkívül praktikus, hogy egy vétel alkalmával a gyermek 3 éves koráig megoldottnak látszik a babakocsi kérdéskör. Valahogy szerintem a forgalmazó cég is így gondolkodik, hogy megkönnyítsék a leendő szülők mindennapjait. Magas minőségű termékeikkel pedig minden segítséget megadnak, hogy könnyen vegyék nem csak az első akadályokat.

Ezért is jó választás a multifunkciós babakocsi, mely a baba életkorához mértem alkalmazkodik annak igényéhez. Az első része a mózes rész, melyben a baba teljesen egyenesen fekszik, ez a csecsemők számára a legideálisabb. Tartozik még a készlethez egy autós ülés, mely szabvány a közlekedésben, hogy ebben lehet csak utaztatni a gyermeket, persze rövid sétákra is alkalmas, amit a gyermek nagyobb lesz könnyen tud benne nézelődni, valamint asztalra letéve ringatható is benne a gyerek, ez nem csak jó móka, de nyugtató hatása is van. Végül van egy ülő sportos része is a szettnek, mely már nagyobb gyermekre tervezett, mindenképpen már ülni tudók számára, ebből a részből kényelmesen nézelődhet hosszabb séták alkalmával, még biztonságban is van a több ponton kötött biztonsági öveknek köszönhetően.

babakocsi

Mindezeket mérlegelve, és hogy még táska is jár a szetthez, nem gondolkodtak barátnőmék tovább és megrendelték az álom babakocsit. A szín bézs lett, ezt választották, állításuk szerint ezt mindenhez megy és ha a születendő gyermek testvére más nemű lesz kiegészítőkkel feldobható a szett.

Az online megrendelést követően kis időn belül megérkezett a visszajelzés és a házhoz szállítás időpontja, melyet a cég maximálisan betartott, az adott időpontban megérkezett a babakocsi csomag. Kibontás után barátnőm örvendezve hívott, hogy csodás a járgány és olyan csodaszép, mint amilyen a képeken is, egyszóval nem lettek átverve, azt kapták a pénzükért, amit megrendeltek. Azóta már megszületett a gyermekük és a babakocsival már nagy sétákat is tesznek vele.

Mese és valóság