mixersuli

Mixersuli nyílt a szomszéd házban

A minap nyílt a galériánk mellett egy mixersuli. Onnan tudok róla, hogy az üzletvezető egyik délelőtt beállított egy-egy koktéllal, munkatársamnak és nekem. Teljesen el voltunk ájulva. Ez aztán a belépő! Pedig tőlük nem kell nagy zajra vagy randalírozásra számítani, legalábbis remélem… 🙂

Amikor átjött a fiatalember, elmesélte, hogy itt többféle mixertanfolyam is lesz, akár kezdők is mehetnek, hogy hobbyszinten megtanuljanak koktélokat keverni. Nem mondom, hogy nem játszottam el a gondolattal, hogy mi lenne, ha… De egyelőre még nem sikerült meggyőznöm magamat, mert rájöttem, hogy úgy igazából sok hasznát nem venném a dolognak. Ellenben az egyik unokahúgomnak lehet, hogy pont jó ajándék lenne karácsonyra. Úgyis szereti az exkluzív dolgokat, a finom koktélokat pedig pláne.

Legalább egy ajándékkal kevesebb, amin gondolkodni kell. Ugyanis én már ilyenkor, novemberben össze szoktam gyűjteni, hogy kit szeretnék megajándékozni Szent Este, és lehetőleg minél hamarabb szeretem kitalálni, hogy mit adok ajándékba. Egyelőre azonban még le vagyok maradva… ezen a tanfolyamon kívül még egy árva ötletem sincsen, úgyhogy bele kell, hogy húzzak.

mixersuli
Mixersuli